Wie zijn wij

Na dertig jaar samen in Nederland te hebben gewoond hebben wij, Benedita Cocheno (P) en Marc de Roy (NL) ons permanent in Portugal gevestigd. Onze wens was om een kleinschalig gastencomplex te bouwen met maximaal comfort, in een rustige omgeving en midden in de natuur. En toch wilden we dat het niet te geïsoleerd zou liggen. Stranden moesten in zo’n half uur te bereiken zijn en de winkels en restaurants in 5 minuten. Die plek hebben we gevonden in Monchique, het groene hart van de Algarve.

Stranden moesten in zo’n half uur te bereiken zijn en de winkels en restaurants in 5 minuten. Die plek hebben we gevonden in Monchique, het groene hart van de Algarve.

Vakantie bij Pirilampo

Uw vakantie doorbrengen in Algarve, op hoog niveau, midden in de natuur en dus in alle rust. Bij Pirilampo kan dat. Het ligt in het prachtige natuurgebied van het gebergte van Monchique.

Voor wandelaars en natuurliefhebbers

Pirilampo is bij uitstek geschikt voor wandelaars, natuurliefhebbers en mensen die na een dagje strand de rust weer willen opzoeken. Ons terrein biedt meer dan voldoende ruimte om uw eigen plekje in de zon of de schaduw te creëren. Niet alleen bij uw appartement maar ook bij het zwembad of in ons eigen bos. Pirilampo ligt niet ver van de schitterende stranden van de mondaine zuidkust en de ongerepte westkust. Bovendien ligt het langs de beroemde wandelroute Via Algarviana die zo’n 255 km lang is. Deze route loopt van oost naar west Algarve, door natuurgebieden en kleine plaatsjes net iets ten noorden van de zuidkust.

Pirilampo, Portugese schoonheid en gastvrijheid met Nederlandse kwaliteit”

Benedita Cocheno en Marc de Roy

Benedita          Marc